Contracten bekijken en toevoegen

Het onderdeel 'Contracten' in de Acquisitieboom bevat een overzicht van alle contracten uit alle projecten. Met de tabbladen kunt u sorteren op huidige contracten, verlopen contracten, toekomstige contracten en alle contracten.

In de tabel met contracten worden de naam van de relatie, het project, de eventuele begin- en einddatum van het contract en het bedrag weergegeven. Helemaal rechts kunt u een contract verwijderen door op  te klikken. Indien er een document is toegevoegd is tijdens het ondertekenen kunt u dat document hier downloaden met de knop

Contract toevoegen

Het is ook mogelijk om hier een contract toe te voegen aan een project. Hiervoor klikt u op ‘Nieuw contract’ in de menubalk. Vul de volgende gegevens in:

• Relatie
  • Project
  • Begin- en einddatum
  • Bedrag
  • Document (niet verplicht)
  • Opmerkingen (niet verplicht)

Klik vervolgens op ‘opslaan’.