Applicatie — Dashboard

Het Dashboard is het hoofdscherm van uw Genkgo installatie. Dit scherm verschijnt direct nadat u bent ingelogd. U kunt het Dasboard daarnaast altijd bereiken door op de naam van uw organisatie in de zwarte balk te drukken.

Waarvoor dient het Genkgo Dashboard?

U kunt op de 'Wall' berichten achterlaten voor uw collega's of bestuursgenoten. Via de statusberichten blijft u op de hoogte van wijzigingen en uitbreidingen van Genkgo. Daarnaast heeft u via Genkgo Dashboard een directe toegang tot de laatst gewijzigde elementen in de Applicatie Organisatie en kunt u snel zoeken.

Op het Dasboard vindt u de volgende onderdelen:

Als u informatie wenst over bovenstaande onderdelen, dan kunt u drukken op een van de onderdelen in de helpboom. Deze boom vindt u aan de linkerzijde van dit scherm.