Instellen van Genkgo Financieel

Voordat u begint

Voordat u begint met de eerste stap in deze handleiding is het van belang de volgende zaken te controleren:

1. Uw inlogaccount voor Genkgo Admin heeft de juiste rechten voor het bekijken, wijzigen en uitvoeren in Genkgo Financieel
  2. De gegevens in Genkgo Organisatie zijn compleet en up-to-date.
  3. U heeft een uurtje de tijd om de omgeving te configureren

Genkgo Financieel is opgezet om het versturen van facturen makkelijker te maken. Het biedt een aantal handigheden die er voor zorgen dat u minder tijd kwijt bent aan repeterende taken. Een financiële administratie voeren blijft echter een zorgvuldig werkje. Het begint bij de juiste instellingen. In dit onderdeel staat uitgegelegd hoe u Genkgo Financieel zo configureert, dat u hier later profijt van heeft.

Genkgo heeft een aantal basisinstellingen alvast voor u in orde gemaakt. Dit is echter allemaal naar uw specifieke wensen aan te passen. U herkent Genkgo Financieel in het hoofdmenu aan het koffertje met euroteken. Druk hier op om de applicatie te openen.