Relaties importeren

Synchroniseren van relaties

Genkgo Financieel kan informatie over een lid ophalen uit Genkgo Organisatie en toevoegen aan de relatieprofielen. Zo hoeft u deze gegevens maar op één plaats te beheren. Deze functie wordt Synchronisatie Organisatie genoemd. De volgende velden worden standaard opgehaald: Contactgegevens (naam, geslacht en adres), Financiële gegevens (rekeningnummer en BIC code).

Eerste import en synchronisatie

Genkgo heeft bij de ingebruikname van Financieel voor alle leden in Genkgo Organisatie een import gedaan. Dat betekent dat voor alle leden een relatienummer en relatieprofiel is aangemaakt. De contactgegevens en financiële gegevens zoals die zijn opgeslagen op het profiel van het lid in Genkgo Organisatie, zijn overgenomen van Genkgo Financieel.

Zelf nieuwe leden importeren

Komen er nieuwe leden bij, waarvan een profiel wordt aangemaakt in Genkgo Organisatie? Dan kunt u voor hen een relatieprofiel laten maken met de import functie. Het importeren doet u met de knop 'Importeren' op de hoofdpagina van 'Relaties'. Selecteer de map waarin de profielen staan die u wilt importeren. Het systeem zal controleren welke profielen er zijn bijgekomen sinds de laatste import. Vervolgens zullen deze profielen worden getoond. U kunt zelf aangeven welke van deze u wilt laten synchroniseren met Genkgo Financieel. Eenmaal geïmporteerd zal het lid verschijnen in het relatieoverzicht.

Tip. Als u contributie wilt innen bij alle leden van de vereniging, zorg dan dat u van te voren een import doet