Veelgestelde vragen

Staat het antwoord waar u naar op zoek bent er niet bij? Stuur dan een e-mail naar support@genkgo.nl

Mijn organisatie heeft meerdere incassocontracten. Hoe kan ik dit instellen?
Incassocontracten kunnen worden toegevoegd in de Financiële Applicatie onder Instellingen – Incassocontracten. Zorg dat u een goede beschrijvende naam geeft aan de contracten, zodat u ze makkelijk van elkaar kunt onderscheiden.

Er is van sommige personen geen e-mailadres bekend. Is het mogelijk om hen een papieren facturen te versturen?
Bij een groepsfactuur zal voor de personen zonder e-mailadres ook een factuur worden gemaakt. In Groepsfacturatie & ContributieVerzonden herkent u deze facturen aan het ontbreken van een adres in de kolom 'Naar'. Klik op het factuurnummer en vervolgens op ‘Download PDF’ in de menubalk om de pdf van de factuur te downloaden, te printen en op de post te doen. Wilt u naar iedereen een papieren exemplaar sturen, dan klikt u op 'Download PDF' in de menubalk van het overzicht van facturen. Het systeem maakt dan per 50 facturen één document met de facturen.

Hoe krijg ik Genkgo Financieel in mijn pakket als ik deze nog niet heb?
Stuur hiervoor een e-mail naar support@genkgo.nl. De kosten van Genkgo Financieel zijn eenmalig €300,- en €30,- per maand (excl. BTW).