Dashboard Mobiel

Wanneer u de app heeft geselecteerd, komt u terecht op een overzichtspagina, het dashboard van de applicatie. Deze bereikt u ook door op de naam van de app te drukken bovenaan de Applicatieboom. Op deze pagina worden verschillende tabbladen weergegeven.

Op het tabblad ‘Algemeen’ kunt u de beheerders app downloaden, vindt u links naar de stores waarin de app beschikbaar is en ziet u een overzicht van het gebruik.

Op de tabbladen ‘Screenshots’, ‘Promo afbeeldingen’ en ‘Opstartschermen en iconen’ ziet u weergaven van de app. Deze zijn onder andere gebaseerd op de huisstijl instellingen. U kunt deze afbeeldingen downloaden met de knop 'Download screenshots & Storegraphics' in de menubalk.

Op het tabblad ‘Documenten’ kunt u het Privacy Statement en End User License Agreement vinden. Deze worden beheerd in het onderdeel ‘Instellingen’ onder 'Content'. Het tabblad 'Builds' zult u nodig hebben wanneer u een app voor de eerste keer publiceert.

Daarnaast is er nog het onderdeel ‘Eigenschappen’ in de taakbalk. Wanneer u daarop drukt, kunt u de naam en beschrijving van de app aanpassen. Druk op ‘opslaan’ indien u hier wijzigingen in aanbrengt.