Organisatie

Organisaties vormen samen met personen de basis van het organisatiebeheer van Genkgo. De profielpagina van een organisatie toont alle relevante contactinformatie in de vorm van velden. Dit zijn velden zoals 'naam', 'telefoonnummer', 'adres', etc. De profielpagina biedt tevens plaats voor een logo van de organisatie. U kunt bovendien naar wens extra informatievelden toevoegen.

De volgende tabbladen vindt u terug in het hoofdvenster van organisaties:

• Gegevens - hier kunt u de eigenschappen van de organisatie invullen door middel van invulvelden.
  • Toegang - hier kunnen onder andere de inloggegevens van de organisatie worden bijgehouden.
  • Contacthistorie - hier kunt u een logboek bijhouden over het contact met de desbetreffende organisatie.
  • Contact personen - hier kunt u instellen welke persoon de algemene, financiële, personele of public relations contactpersoon is

Handelingen bij organisaties: