Waarom kan ik niet inloggen op Genkgo?

Dit kan drie oorzaken hebben.

Allereerst dient u zeker te weten dat u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft.

Ten tweede dient u zeker te weten dat de gebruikersnaam en wachtwoord die u heeft ingevoerd correct is. Kopieert u het wachtwoord uit een e-mail? Zorg dan dat u het wachtwoord goed selecteerd en niet per ongeluk een spatie meekopieerd.

Is uw account aangemaakt door een andere beheerder van de installatie? Laat hem/haar controleren dat u bent toegevoegd aan een rol die het recht heeft om in te loggen op Genkgo.