Applicatie — Webshop

Over Genkgo Webshop

Met de Genkgo Webshop applicatie kunt u producten verkopen op uw website. U kunt productlijnen aanmaken waar u producten onder kunt plaatsen en u kunt alle bestellingen beheren. Gebruikers kunnen makkelijk producten bestellen en deze direct betalen via iDEAL.

Hoe is Genkgo Webshop ingericht?

U bereikt Genkgo Webshop door in te loggen in de Genkgo Admin en links in het hoofdmenu te klikken op ‘Webshop. Daar vindt u de Webshopboom met de volgende onderdelen:

• Bestellingen – Overzicht van alle producten die besteld zijn;
  • Facturen – Facturen bekijken en downloaden
  • Winkel – Producten in de winkel plaatsen en prijzen;
  • Producten – Nieuwe producten toevoegen;
  • Productlijnen – Productlijnen aanmaken;
  • Betaalmethodes – Instellen hoe gebruikers kunnen betalen;
  • Instellingen – Verkopers- en factuurgegevens instellen.

Ingebruikname

In een nieuwe Webshop applicatie begint u onderaan de Webshop boom en werkt u naar boven. Begin dus bij het onderdeel ‘Instellingen’ en eindig bij het onderdeel ‘Bestellingen’.