Module — Carrière

Over de Carrière module

De carrière module (ook wel Genkgo Career genoemd) zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om bij Genkgo Organisaties vacatures en stages aan te maken en deze overzichtelijk weer te geven op de website. De module heeft geen apart menu-onderdeel, zoals Genkgo Financieel, maar wordt geïntegreerd in de onderdelen 'Organisatie' en 'Website'. U zult voornamelijk aan de slag gaan in het onderdeel 'Organisatie'.

Dit is een premium module die op aanvraag kan worden geïnstalleerd.

Wat u kunt doen met de carrière module

• Vacatures, stages en andere carrière elementen aanmaken.
  • Overzicht van bedrijven weergeven op de website.
  • Overzicht van carrière elementen weergeven op de website.
    • Voor elk type (vacature, stage, etc.) een aparte lijst laten zien.
  • Bezoekers laten zoeken op vacatures.
  • Bedrijfsinformatie aanmaken en weergeven op website.
    • Vacatures per bedrijf laten weergeven.
  • (Indien je meerdere websites beheert) vacatures op verschillende websites laten weergeven.
  • Vakgebieden en sectoren meegeven aan carrière elementen.

Voorbereiding

Voordat u kunt beginnen dient u de volgende zaken in te stellen:

Instellingen aanpassen

De volgende instellingen dienen aangepast te worden:

1. Lijst van verschillende carrière types, bijvoorbeeld: Stage, Vacature, etc.
  2. Lijst van verschillende vakgebieden/sectoren, bijvoorbeeld: ICT, Marketing, etc.
  3. Lijst van verschillende locaties, bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Noord-Nederland.

Dit doet u door in Genkgo Organisatie in het menu in het hoofdgedeelte van het scherm te drukken op ‘Instellingen’. Kies in de menubalk voor ‘Organisatie’. Vervolgens navigeert u naar het tabblad ‘Career’. Druk op ‘Aanmaken’ om nieuwe types, vakgebieden of locaties toe te voegen. Druk vervolgens op ‘opslaan’.

Profiel aanmaken

Maak in de applicatie ‘Organisatie’ een map aan voor bedrijven waarvan u een career-profile op de website wilt hebben. Wanneer u op ‘Organisatie’ drukt, kunt u in het menu in het hoofdgedeelte kiezen voor de optie ‘Map aanmaken’. Wanneer u hier op klikt, kunt u de naam van de nieuwe map invullen, bijvoorbeeld ‘carrière’. Druk vervolgens op ‘opslaan’. In deze map kunnen nu de betreffende bedrijven geplaatst worden.