Overzicht van commissies

Wanneer u de Sollicitatie plug-in niet heeft aangeschaft, kunt u in uw websiteboom de pagina ‘Commissies’ vinden. Wanneer u hierop klikt, komt u een scherm waar een aantal velden moeten worden ingevuld.

Map – Vul hier in welke map in de Organisatie Applicatie gebruikt moet worden voor het overzicht van commissies. Standaard is dit de map ‘Commissies’.
Voormalige-leden weergeven – Vink deze optie aan als u wilt dat voormalige commissieleden ook op de website worden weergeven.

Druk op ‘Opslaan’ ter bevestiging.

Het overzicht van alle commissies is nu te vinden op de website. Per commissie worden, indien ingevoerd, foto’s, een beschrijving, de leden en de functies van commissieleden weergeven.