Pagina aanmaken op de website

Navigeer in de applicatie 'Website' naar de pagina waar u de nieuwe pagina onder wilt aanmaken.

 1. Druk in de menubalk op de knop 'Subpagina aanmaken'. U wordt vervolgens doorverwezen naar het scherm waar u de eigenschappen van de pagina kan bepalen.
 2. Vul hier de titel in.
 3. Indien de pagina in het menu van de website moet staan, vink dan de optie 'Menu' aan.
 4. Indien de webpagina moet worden geïndexeerd in de sitemap, vink dan de optie 'Sitemap' aan.

  ​​Een sitemap is een plek waar alle links in de website worden vermeld. Deze is ook toegankelijk voor zoekmachines. Beveiligde pagina's verschijnen niet in de sitemap, ook al is deze optie aangevinkt.
 5. De beschrijving van de pagina is alleen toegankelijk voor zoekmachines. In dit tekstblok kan u een korte omschrijving plaatsen van wat er op deze pagina te vinden is. Wanneer u veel waarde hecht aan uw vindbaarheid bij zoekmachines, is het zinvol dit tekstblok in te vullen.

  Tip: gebruik woorden in uw tekst waarvan u verwacht dat mensen hierop zullen zoeken. Daarnaast dient u 'lange lappen met tekst' te vermijden.
 6. Als u de pagina niet direct online wil zetten, vink dan 'Direct beschikbaar' uit.
 7. Geef aan of de pagina beschikbaar dient te zijn vanaf een bepaalde datum, tot een bepaalde datum of binnen een bepaalde periode. Als de startdatum leeg is betekent dit dat de pagina direct beschikbaar is. Als de einddatum leeg is betekent dit dat de pagina oneindig beschikbaar is.
 8. Bevestig dit met de knop 'aanmaken'.