Een aangemaakt evenement bekijken

Het evenement is nu aangemaakt en zichtbaar in het overzicht. Om het dashboard en de verdere instellingen van het evenement te bereiken, drukt u in het overzicht op het evenement dat u zojuist heeft aangemaakt. Er zal een nieuw scherm verschijnen, met een nieuwe boom.

Dashboard

Het dashboard van een evenement laat belangrijke informatie over het evenement zien:

• Het aantal dagen tot het evenement.
  • Status van het evenement.
  • Algemene informatie: begin- en einddatum, publicatiedatum, locatie.
  • Inschrijvingen.
  • Financiële gegevens.
  • Laatste deelnemers.
  • Ticketopties.

Evenementenboom

Ook de boom is aangepast. Hiermee kunt u de inhoud van het evenement aanpassen en andere acties die met dit specifieke evenement te maken hebben makkelijk uitvoeren.

• Inschrijvingen — Personen die zich hebben ingeschreven voor het evenement bekijken en acties uitvoeren met de gegevens.
  • Configuratie — Verzameling onderdelen om het evenement in te stellen.
    • Algemeen — De algemene instellingen, eerder ingevuld bij het aanmaken van het evenement en inhoud op de website en ticket.
    • Ticketopties — Dit zijn de opties waar men zich voor kan inschrijven, de verschillende 'producten' van het evenement.
    • Groepen — Onderdeel om groepen te creëren op basis van gegevens in de applicatie 'Organisatie'. Als dit eerder is ingevuld bij instellingen, zullen er al groepen zijn aangemaakt.
    • Reserveringsperiodes — Onderdeel waarbij reserveringsperiodes kunnen worden ingesteld, bijvoorbeeld voor “Early Birds”.
    • Reserveringslimieten — Hier stelt u het maximaal aantal tickets in die een groep kan aanschaffen.
    • Prijzen — Hier kunt u voor een specifieke ticketoptie, in combinatie met een reserveringsperiode, verschillende prijzen aanmaken.
    • Korting — Hier kunt u kortingscodes en combinatiekortingen instellen.
    • Producten — Hier kunt u producten uit de Webshop Applicatie toevoegen aan het evenement.
    • Formulieren — Hier kunt u formulieren aanmaken om extra informatie van een deelnemer te krijgen.
    • Betaalmethodes — Hier stelt u verschillende betaalmethodes in.
    • E-mail — Hier kunt u bevestigings- en crediteringsmails instellen.
    • Annulering — Hier kunt u annuleringsopties instellen voor verschillende ticketopties.

Door op 'Terug naar overzicht' te drukken, zal u terug worden verwezen naar het overzicht van alle evenementen.