Reserveringsperiodes instellen voor ticketopties

Als er groepen en ticketopties zijn aangemaakt, kunnen de reserveringsperiodes worden ingesteld. Een reserveringsperiode is een periode waarin een groep zich mag inschrijven. Deze periode heeft een begin- en einddatum. Een reserveringsperiode kan vervolgens ook worden gebruikt voor de prijzen van het evenement. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een “Early Bird” reserveringsperiode aan te maken.

Aanmaken van een reserveringsperiode

Druk op 'Aanmaken' om een nieuwe reserveringsperiode aan te maken. U krijgt nu een nieuw scherm te zien met een aantal velden;

• Titel — Voor eigen administratie en overzicht. Voorbeelden zijn “Early Bird” of “Algemene inschrijving”.
  • Groep — Geef aan voor welke groep deze reserveringsperiode van toepassing is. Er kunnen meerdere groepen worden geselecteerd.
  • Periode — Gebruik de velden 'Begindatum' en 'Einddatum' om de periode in te stellen.
  • Afmelden/Absentie — Geef aan of gebruikers zich kunnen afmelden zonder eerst een ticket aan te schaffen.

Wanneer u klaar bent met het invullen van de velden, bevestigt u dit met de knop 'Opslaan'. Herhaal dit totdat u alle mogelijke reserveringsperiodes heeft aangemaakt.