Een object verplaatsen

Verplaatsen van objecten

Het is mogelijk om objecten te verplaatsen naar andere mappen. Dit gaat door middel van de knop 'Verplaatsen'.

Hoe verplaats ik een element?

1. Navigeer in de Organisatieboom naar de plek waar het element staat dat u wilt verplaatsen. U dient niet naar het profiel van het object te gaan.
  2. Links van de naam ziet u een aanvinkvak. Druk op het aanvinkvak. Het is mogelijk meerdere objecten te selecteren.
  3. In de menubalk zullen de knoppen veranderen met de acties die mogelijk zijn met het geselecteerde element. Kies voor 'Verplaatsen'.
  4. U ziet nu een nieuw scherm met een kopie van de Organisatieboom. Klap deze uit en selecteer de locatie waar het object naar toe moet worden verplaatst.
  5. Druk op 'Annuleren' om de verplaatsing te annuleren.
  6. Druk op 'Verplaatsen' om de verplaatsing door te zetten.

Het verplaatsen van een object is ook mogelijk door naar het profiel zelf te gaan. Hier zal in de menubalk de optie staan om het object te verplaatsen. Gebruik bovenstaande methode om meerdere objecten in één keer te verplaatsen.

Hierna wordt u terugverwezen naar het overzicht.