E-mail server gegevens voor mailprogramma

E-mail ophalen en verzenden

Zowel ophalen als verzenden van e-mail gaat met behulp van een wachtwoord verficatie. Als gebruikersnaam gebruikt u uw hele e-mailadres. Zorg dat u alleen kleine letters gebruikt in het e-mailadres.

Genkgo ondersteunt alleen IMAP. Genkgo ondersteunt geen POP3.

Gebruikersnaam uwadres@uwdomein.nl
Wachtwoord uwwachtwoord

Inkomende mail server

Om e-mail te ontvangen zal uw e-mailprogramma vragen welke protocol u wenst te gebruiken, POP3 of IMAP. Genkgo ondersteunt alleen IMAP. Genkgo ondersteunt geen POP3. U heeft de volgende gegevens nodig.

Type IMAP
Adres mail.genkgo.net
Beveiliging SSL/TLS
Poort 993

Uitgaande mail server

Om e-mail te verzenden heeft u de volgende gegevens nodig. Ook hier gebruikt u de gebruikersnaam (e-mailadres) en het wachtwoord.

Type SMTP
Adres mail.genkgo.net
Beveiliging TLS (START-TLS)
Poort 587

Lees hier hoe je je mailprogramma kunt instellen