Applicatie — Evenementen

Let op! Deze pagina's gaan over de aparte applicatie 'Evenementen' voor professioneel evenement beheer. Als u op zoek bent naar de module in de applicatie 'Website', druk dan hier.

Op ons YouTube kanaal vindt u uitlegvideo's over de Evenementen applicatie.

Over Genkgo Evenementen

In Genkgo Evenementen kunt u aan de slag om uw evenement management naar een hoger niveau te tillen, voor zowel complexe als simpele evenementen. Deze applicatie maakt het mogelijk om evenementen te beheren, alles tot in de details goed in te stellen en inzicht te geven in uw inschrijvingen en resultaten. Het is zelfs mogelijk om evenementen inhoudelijk te organiseren door middel van de Programma module.

Hoe is Genkgo Evenementen ingericht?

U bereikt Genkgo Evenementen door nadat u bent ingelogd op het Genkgo Dashboard in het hoofdmenu te drukken op Evenementen. Daar vindt u de Evenementenboom.

De Evenementenboom

De applicatie gebruikt een dynamische boom. Dit houdt in dat de boom verandert aan de hand van het onderdeel dat is geselecteerd. Bij het navigeren naar de Evenementen applicatie krijgt u de volgende boom te zien:

Door op 'Evenementen' te drukken krijgt u een overzicht van de evenementen in de applicatie. Door op 'Facturatie' te drukken krijgt u een overzicht van de status van de laatste facturen en kunt u facturen exporteren. Door op 'Betaalmethodes' te drukken krijgt u een overzicht van de verschillende betaalmethodes. Wanneer u op een specifieke betaalmethode drukt, ziet u welke bestellingen/facturen middels deze methode betaald zijn. Door op “Instellingen” te drukken worden de informatie en instellingen van uw organisatie weergegeven. Deze informatie wordt gebruikt voor de facturen en verschillende onderdelen binnen de applicatie.