Facturen

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle facturen die behoren tot het evenement. De volgende onderdelen zijn zichtbaar:

• Nummer van de factuur;
  • Datum van de bestelling;
  • Bestelling nummer;
  • Naam van de besteller;
  • Bedrag van de factuur;
  • Betaald op: datum waarop de bestelling betaald is;
  • Status van de bestelling;
  • Opties: klik op het groene pijltje om de factuur te downloaden.

Daarnaast kunt u alle facturen van het evenement exporteren door bovenaan op ‘Exporteren’ te klikken. De facturen worden dan direct gedownload.

Door op een factuur te klikken, krijgt u hiervan een overzicht te zien. Daar ziet u onder andere de status van de bestelling en wordt het gefactureerde bedrag opgesplitst in ‘prijs’ en ‘btw’. Verder heeft u op deze pagina de volgende opties:

• Downloaden: Klik hierop indien u de factuur wilt downloaden. De factuur wordt dan direct gedownload;
  • Opnieuw genereren: Klik hierop indien u de factuur opnieuw wilt genereren. U kunt hier de naam en de datum van de bestelling aanpassen en kiezen of u de (nieuwe) factuur via e-mail wilt verzenden. Klik op ‘opslaan’ om te bevestigen of op ‘Terug’ om te annuleren;
  • Markeren als betaald: Indien een bestelling nog niet betaald is, kunt u via deze knop de bestelling toch als betaald markeren. Geef de datum van betaling op en klik op ‘opslaan’ om te bevestigen of klik op ‘Terug’ om te annuleren.
    Bij een al betaalde bestelling is deze knop niet zichtbaar.
  • Intrekken: Met deze knop kunt u de factuur intrekken.