Reserveringslimieten instellen

Optioneel. Nu de ticketopties, groepen en reserveringsperiodes zijn aangemaakt, kunt u aangeven hoeveel tickets een bepaalde groep mag aanschaffen voor een ticketoptie.

Een reserveringslimiet aanmaken

Klik op 'Aanmaken' om een nieuw reserveringslimiet in te stellen. U krijgt nu een nieuw scherm te zien. Selecteer als eerst bij 'Groep' de groep(en) waarvoor u het limiet wilt instellen. Selecteer vervolgens de ticketoptie waarop het limiet van toepassing is, gevolgd door het maximum aantal tickets wat gereserveerd mag worden per persoon.

Wanneer u klaar bent met het invullen van de velden, bevestigt u dit met de knop 'Opslaan'.