Een nieuwe ruimte toevoegen

Bij het onderdeel ‘Ruimtes’ in de evenementenboom kunnen alle beschikbare ruimtes op de locatie van het evenement worden toegevoegd.

Een ruimte toevoegen

Om een ruimte toe te voegen, klikt u in de menubalk op ‘Toevoegen’. U komt op een nieuwe pagina terrecht. Hier kunt u achter ‘Naam’ de naam van de ruimte invoeren zoals die moet worden aangegeven in het rooster en op de persoonlijke programma’s van deelnemers. Achter ‘Capaciteit’ dient te worden ingevult hoeveel deelnemers maximaal in deze ruimte mogen. Dit is nodig zodat een activiteit voor aanmelding gesloten kan worden zodra de capaciteit van de ruimte waarin deze plaatsvindt, is bereikt.

Druk op opslaan’ om te bevestigen. De ruimte is nu zichbaar in het hoofdgedeelte.

Ruimtes importeren

Wanneer u al eerder gebruikt hebt gemaakt van de locatie van het huidige evenement, kunt u de ruimtes van een vorig congres importeren. Om dit te doen klikt u op ‘Importeren’ in de menubalk. U komt nu op een nieuw scherm, waar u in het uitklapmenu kunt kiezen uit voorgaande congressen. Selecteer het juiste congres en druk op opslaan’ om te bevestigen. Alle ruimtes van het gekozen evenement staan nu ingevoerd in uw huidige evenement en zijn zichtbaar in het hoofdgedeelte.