Deelnemers per programma bekijken

Per programma kan worden bekeken welke deelnemers zich hebben aangemeld. Dit kan door in het hoofdgedeelte van ‘Programma’ in de evenementenboom op de naam van het betreffende programma te klikken.

Er verschijnt een overzicht met verschillende kolommen. De naam van de deelnemer wordt weergegeven, met daarachter de volgende informatie:

• Of de deelnemer deelneemt aan het programma (wanneer de deelnemer heeft geannuleerd is het antwoord hier 'nee');
  • Of de deelnemer is ingeschreven voor activiteiten;
  • Of er een update aan de deelnemer gecommuniceerd dient te worden (bijv. een wijziging in hun persoonlijk programma);
  • Wanneer er voor het laatst met deze deelnemer is gecommuniceerd;
  • Op welk tijdstip de ticket van deze deelnemer is gescand bij binnenkomst;
  • Op welk tijdstip de ticket van deze deelnemer is gescand bij vertrek.

Door op te klikken kunnen de volgende gegevens worden bewerkt:

• Of de deelnemer deelneemt aan het programma;
  • De tijdstippen van binnenkomst en vertrek.

Door op te klikken kan het persoonlijk programma van de betreffende deelnemer worden gedownload. Dit betreft alleen het persoonlijk programma van het programma waarin u zich bevindt.

Door op de naam van een deelnemer te klikken, verschijnt er een overzicht met alle activiteiten waar de deelnemer zich voor heeft aangemeld binnen het betreffende programma.

U kunt ook een export maken van alle participanten van het programma. Om dit te doen, klik op 'Exporteren' in de menubalk. U kunt ervoor kiezen om de export te koppelen aan een exportset en aan bovenliggende elementen in de Organisatie (bijv. wanneer de participanten contactpersonen zijn van bedrijven).