Communicatie

Via hun profiel op de website kunnen deelnemers kiezen tussen activiteiten en hun voorkeuren aangeven. Ook kunnen ze hun persoonlijke programma downloaden nadat ze hun keuzes hebben gemaakt. Via de Evenementen Applicatie kunt u deelnemers herinneringen sturen om hun programma compleet te maken door keuzes te maken via hun profiel. Ook is het mogelijk om een persoonlijk programma te sturen naar de deelenemers die al keuzes hebben gemaakt.

Om dit te doen, navigeer in de evenementenboom naar ‘Programma’. Klik in de menubalk op Verstuur mailing. U komt op een nieuw scherm waar u het bericht kunt opstellen.

Eigenschappen

Achter ‘begunstigden’ kunt u kiezen of u een bericht wilt sturen naar

1. Deelnemers die een nieuw persoonlijk programma dienen te ontvangen, of
  2. Deelnemers die een herinnering dienen te ontvangen om hun persoonlijk programma compleet te maken via hun profiel op de website, of
  3. Deelnemers van een bepaald programma, of
  4. Deelnemers van alle programma’s.

Ook is het mogelijk om het bericht CC te sturen naar anderen.

Bijlagen

Kies hier welke bijlagen u wilt meesturen. U kunt de deelnemers hun ticket(s) en persoonlijke programma sturen, of een van beide. Het is niet verplicht om een bijlage mee te sturen.

Inhoud

Hier kunt u de inhoud van het bericht schrijven.

Klik op ‘versturen’ om het bericht te versturen. Het bericht wordt nu verzonden.