Voorkeuren bekijken

Per activiteit is het mogelijk om de voorkeuren van de spreker, de voorkeuren van deelnemers en de gematchte scores te bekijken. Ga naar het onderdeel ‘Activiteiten’ in de evenementenboom en klik in het hoofdgedeelte op de titel van de betreffende activiteit. U komt nu terecht op een nieuw scherm met een aantal tabbladen.

Spreker voorkeuren

Onder het tabblad ‘Spreker voorkeuren’ kunt u de voorkeuren van de spreker van de activiteit bekijken. Heeft de spreker zijn/haar voorkeur al aangegeven, dan verschijnt een overzicht hiervan in de tabel. De tabel geeft aan om welke deelnemer het gaat, wanneer de voorkeur is opgegeven door de spreker en welke prioriteit de spreker geeft aan de deelnemer.

Het is ook mogelijk om handmatig de voorkeuren van de spreker in te voeren. Om dat te doen, klik op ‘Toevoegen’. Kies in het uitklapmenu een deelnemer en vul bij ‘prioriteit’ het aantal punten dat de spreker geeft aan de gekozen deelnemer. De hoogste prioriteit die gegeven kan worden is 1 punt, daarna 2, enz.

Druk op opslaan’ om te bevestigen. De voorkeur van de spreker voor deze deelnemer is nu toegevoegd en verschijnt in de tabel.

Deelnemer voorkeuren

Onder het tabblad ‘Deelnemer voorkeuren’ kunt u de opgegeven voorkeuren van deelnemers voor de betreffende activiteit bekijken. De voorkeuren worden weergegeven in een tabel met verschillende kolommen.

Onder ‘programma’ wordt weergegeven in welk programma de activiteit valt waar de voorkeur voor is opgegeven. Verder wordt weergegeven om welke deelnemer het gaat, wanneer de deelnemer zijn/haar voorkeur heeft opgegeven en de prioriteit die de deelnemer geeft aan de activiteit.

Allocatie scores

Onder het tabblad Allocatie scores’ worden aangegeven in hoeverre de voorkeuren van de deelnemers matchen met de voorkeur van de spreker. In de tabel is te zien om welke deelnemer het gaat, wat het opgetelde puntenaantal van de spreker en de deelnemer zijn en hoeveel strafpunten de deelnemer krijgt voor deze activiteit.