Een rooster importeren

Het is ook mogelijk om het ingevoerde rooster van een programma te importeren naar een ander programma. Dit is bijvoorbeeld nuttig wanneer een rooster identiek of bijna identiek is aan het rooster van een ander programma van het evenement.

Om een ingevoerd rooster te importeren naar een ander programma, navigeer eerst naar het onderdeel ‘Rooster’ en kies voor het programma waar het rooster moet komen te staan. Klik op ‘Importeren’ in de menubalk. Achter ‘Programma’, kies voor het programma met het rooster dat u wilt importeren. Klik vervolgens op ‘Importeren’. Het rooster verschijnt nu in het programma. Dit rooster kan worden bewerkt zonder dat het effect heeft op het origineel.