Een tijdslot verwijderen

Een tijdslot kunt u verwijderen door in het overzicht van het betreffende programma rechts van het tijdslot op  te klikken. Bevestig door te klikken op ‘verwijderen’. Het tijdslot is nu verwijderd uit het rooster.

Let op! Alle eventuele toegevoegde activiteiten en tijdsloten binnen het tijdslot die u verwijdert, worden ook uit het rooster verwijderd. De bestanddelen worden wel uit het rooster verwijderd, maar zijn nog steeds terug te vinden in de elementen ‘Sprekers’, ‘Activiteiten’ en ‘Ruimtes’ in de evenementenboom. Ga naar het betreffende element in de evenementenboom om een bestanddeel definitief te verwijderen.