Applicatie — Hosting

Als uw domeinnaam wordt beheerd door Genkgo, dan maakt u gebruik van hosting. Onder hosting vallen domeinnamen en e-mail.

In Genkgo Admin is er een speciale applicatie beschikbaar waar u uw hosting zaken kunt regelen: Genkgo Hosting. U kunt hier e-mailadressen aanmaken, verwijderen, wachtwoorden wijzigen. Ook kunt u in Genkgo Hosting de DNS instellingen van een domeinnaam wijzigen. U bereikt de applicatie Hosting door nadat u bent ingelogd in het hoofdmenu op Hosting te drukken (te herkennen aan het wolkje).

Instellingen voor hosting regelt u per domeinnaam. In de meeste gevallen heeft een pakket één domeinnaam. Het kan echter zijn dat u meer domeinen hebt.