Online betalingen met Mollie

Genkgo heeft een koppeling met Mollie. Mollie is een online betalingsserviceprovider. Met onze koppeling wordt het mogelijk om bezoekers van de website te laten betalen. Mollie biedt ondersteuning voor allerlei betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal en Credit Card. Met de implementatie van Mollie in uw Genkgo omgeving zijn kosten gemoeid.

Nadat onderstaande stappen zijn voltooid, kan Genkgo het mogelijk maken om betaalformulieren aan te maken op de website, betalingen te laten doen in de webshop en/of betalingen voor evenementen in te stellen.

Ondersteunde betaalmethodes

• Ideal
  • Credit Card
  • Paypal
  • Sofort
  • Bancontact
  • SEPA Bank Transactie

1. Registreren bij Mollie

Om gebruik te kunnen maken van online betalingen zult u uw organisatie bij Mollie moeten aanmelden. Dit kan via https://www.mollie.com/nl/signup/genkgo.

Na het aanmelden zal Mollie dit beoordelen op de volgende punten:

• Bedrijfsmodel
  • De producten en diensten die worden aangeboden
  • Bedrijfs/organisatievorm
  • Het land waar de organisatie gevestigd is
  • Het land waar de eigenaar of wettelijke vertegenwoordiger woont

2. Aanleveren API Keys bij Genkgo

Om de iDEAL te koppeling te laten slagen hebben we de volgende informatie nodig:

• Live API Key – Dit om betalingen te laten werken als de website online staat

• Test API Key – Dit om ervoor te zorgen dat wij de koppeling kunnen installeren en testen.

De API Keys bestaan uit een lange tekenreeks. Deze zijn te vinden in het beheer van jullie eigen Mollie account. Door in te loggen op de website van komt u in het Mollie Dashboard. Onder 'Mijn Account' is het menu item 'Websiteprofielen' te vinden. Indien u nog geen websiteprofiel heeft, maakt u deze aan. Bij de details van het websiteprofiel kunt u de Mollie API gegevens vinden. Mollie legt zelf ook uit waar u deze kunt vinden.

Nadat u zich heeft geregistreerd levert u de genoemde API Keys bij ons aan.