Sollicitanten en bestanden exporteren

Het is mogelijk om de lijst van sollicitanten voor een bepaalde commissie te exporteren. Ook is het mogelijk om alle ingestuurde bestanden (CV’s en motivatiebrieven) te exporteren.

Sollicitanten exporteren

1. Navigeer naar het tabblad ‘sollicitatie’ in de betreffende commissie.
  2. Klik op de sollicitatieperiode.
    Er verschijnt nu een overzicht met deelnemers.
  3. In de menubalk van het overzicht vindt u de optie ‘Export’. Ga met de cursor op deze optie staan en druk vervolgens op ‘Deelnemerslijst’.
  4. Kies het format waarin u de lijst wilt exporteren.
  5. Druk op ‘Exporteren’.

Het bestand met de lijst sollicitanten wordt nu geëxporteerd.

CV’s en motivatiebrieven exporteren

1. Navigeer naar het tabblad ‘sollicitatie’ in de betreffende commissie.
  2. Klik op de sollicitatieperiode.
    Er verschijnt nu een overzicht met deelnemers.
  3. In de menubalk van het overzicht vindt u de optie ‘Export’. Ga met de cursor op deze optie staan en druk vervolgens op ‘Bestanden’.
  4. Druk op ‘Exporteren’.

De ingestuurde bestanden worden nu geëxporteerd.