Uitlegvideo's

Op deze pagina vindt je per applicatie alle uitlegvideo's. Deze video's zijn ook te vinden op Youtube.

Welkom bij Genkgo

Een introductie tot de Admin van Genkgo:

Organisatie Applicatie

Basisregels voor Organisatie en veelgemaakte fouten
In de video hieronder worden enkele basisregels voor het gebruik van de Organisatie uitgelegd. Deze video is ook nuttig als je Organisatie in de loop van de tijd rommelig is geworden en toe is aan een herstructurering.

Het lidprofiel en velden
Deze video geeft uitleg over het profiel van een lid en hoe daar velden aan toegevoegd kunnen worden. Deze uitleg is ook toepasbaar op andere objecttypes.

Aanmeldingen verwerken
Deze video legt uit hoe aanmeldingen kunnen worden omgezet in leden

Dynamische groepen
In deze video vind je uitleg over dynamische groepen en het aanmaken hiervan.

Rollen
Deze video geeft informatie over het beheren van rechten door middel van rollen.

Automatische e-mails
Dit is een introductie op automatische e-mails en het aanmaken ervan.

Evenementen Applicatie

Betaald evenement en ticketopties
In deze video wordt de Evenementen Applicatie geïntroduceerd en wordt uitgelegd hoe een evenement kan worden aangemaakt. Specifiek gaat het in deze video over een evenement met betaalde tickets die alleen kunnen worden gekocht door leden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ticketopties, waardoor leden ook introducees kunnen meenemen. Een handige casus als het je nog niet duidelijk is hoe je kunt werken met een betaald evenement en ticketopties. Deze video behandelt ook het kopen van tickets via de website.

Evenement met 1-klik inschrijving aanmaken
In deze video doorlopen we het hele proces, van begin tot eind, voor het aanmaken van een evenement met 1-klik inschrijving.

Inschrijving voor externen
In deze video wordt uitgelegd hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen die niet in de Organisatie Applicatie staan, zich toch kunnen inschrijven voor een evenement.

Een carrière evenement met programma module aanmaken
In deze video wordt uitgelegd hoe je een evenement met een programma kunt aanmaken en inrichten. Dit wordt gedaan aan de hand van het scenario van een carrière evenement van een studievereniging. Deze video gaat voornamelijk in op de programma module.

Website Applicatie

Introductie en pagina's
Deze video geeft een korte introductie tot de Website Applicatie en legt verder uit hoe je pagina's kunt aanmaken en vullen met inhoud.

Inloggen
Deze video laat zien hoe de instellingen voor het inloggen van leden via de website worden gemaakt.

Formulieren
Deze video laat zien hoe formulieren kunnen worden aangemaakt.

Formulier gebruiken voor afmeldingen
Deze video geeft uitleg over het gebruik van een formulier om uitschrijvingen van leden te vergemakkelijken voor de administratie.

Nieuws, Banners en Fotoalbums
In deze video wordt uitgelegd hoe verschillende modules van de website werken. Er wordt uitgelegd hoe nieuwsberichten op de website worden geplaatst, hoe banners van sponsoren aan de website worden toegevoegd en hoe wordt bepaald op welke pagina deze zichtbaar zijn en er wordt uitgelegd hoe fotoalbums worden toegevoegd en beheerd.

Privacy, Statistieken en Instellingen
Deze video geeft uitleg over de onderdelen Privacy, Statistieken en Instellingen van de Website Applicatie.

Activiteiten module
Deze video introduceert de activiteiten module en laat zien hoe je een activiteit kunt aanmaken.

Communicatie Applicatie

E-mails versturen
Deze video introduceert de Communicatie Applicatie en gaat vooral in op het versturen van e-mails door middel van de applicatie.

Financiele Applicatie

Facturen opstellen en verzenden
In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je individuele facturen en groepsfacturen kunt opstellen en verzenden.