Website nieuws en blog

Navigeer altijd eerst in de applicatie 'Website' naar de pagina waar de module 'Nieuws' of 'Blog' zich bevindt.

Nieuw bericht plaatsen

Indien u een bericht gaat plaatsen met de weblog module, lees dan eerst over tags gebruiken.

1. Druk in de module op de knop 'Nieuw bericht'.
  2. Vul hier de titel in.
  3. Optioneel: Vul de naam van de auteur in.
  4. Indien u reacties op uw bericht wilt uitschakelen, vink dit dan aan. Dit is alleen van toepassing voor een blogbericht.
  5. Kies welke tags u wilt gebruiken. Dit is alleen van toepassing voor een blogbericht.
  6. Met de tekstverwerker kunt u het bericht typen of plaatsen vanuit word. Leer hoe dit werkt.
  7. Bevestig dit met de knop 'opslaan'.

Een bericht bewerken

1. Druk aan de rechterzijde van de titel van het bericht op het icoontje van een potlood.
  2. Hier vindt u hetzelfde scherm als bij het plaatsen van een bericht.
  3. Bevestig uw wijzigingen met de knop 'opslaan'.

Een bericht verwijderen

1. Druk aan de rechterzijde van de titel van het bericht op het icoontje van het rode bolletje met de witte streep.
  2. Bevestig dit met de knop 'verwijderen'.
  3. Annuleer dit met de knop 'ga terug' of 'Terug' in de menubalk.

Tags

Voordat u aan de slag gaat met tags en deze kan toewijzen aan een bericht moet u deze eerst aanmaken.

Tag aanmaken

1. Druk in de module op de knop 'Tags'.
  2. Druk in dit venster op de knop 'Nieuwe tag'.
  3. Vul de naam in.
  4. Bevestig dit met de knop 'Opslaan'.

Tag verwijderen

1. Druk in de module op de knop 'Tags'.
  2. Druk aan de rechterzijde van de tag op het icoontje van het rode bolletje met de witte streep.
  3. Bevestig dit met de knop 'ja, verwijder de tag'.
  4. Annuleer dit met de knop ​'nee, ga terug' of 'Terug' in de menubalk.

Uitlegvideo

Deze video geeft onder andere uitleg over het plaatsen van nieuwsberichten op de website.