Applicatie — Acquisitie

Over Genkgo Acquisitie

Genkgo Acquisitie stelt u in staat om gestructureerd sponsoren te werven voor uw organisatie. Zo kunt u projecten toevoegen waarvoor sponsoring gezocht wordt en kunt u per project in één oogopslag zien hoe ver u bent met het behalen van een target. Ook kunt u alle contactmomenten met relaties vastleggen en nalezen. Genkgo Acquisitie biedt u zo de mogelijkheid om alles wat met acquisitie te maken heeft op één plek te beheren.

Hoe is Genkgo Acquisitie ingericht?

U bereikt Genkgo Acquisitie door nadat u bent ingelogd op het Genkgo Dashboard in het hoofdmenu te klikken op Acquisitie. Daar vindt u de Acquisitieboom. Die ziet er als volgt uit:

Door op ‘Projecten’ te klikken krijgt u een overzicht van alle projecten. Hier kunt u deze projecten beheren. Door op ‘Relaties’ te klikken krijgt u een overzicht van alle personen en bedrijven die toegevoegd zijn aan Genkgo Acquisitie. Onder ‘Contracten’ vindt u alle contracten die afgesloten zijn. Bij ‘Projectgroepen’ maakt u projectgroepen aan waardoor u uw projecten kunt ordenen. Onder ‘Instellingen’ kunt u aangeven in welke map wijzigingen in relaties worden doorgevoerd. Dit is verbonden aan Genkgo Organisatie.