Voordat u aan de slag gaat met de Acquisitie Applicatie dient u eerst een ‘Opslaglocatie in Organisatie’ in te stellen. Wanneer in Acquisitie - Relaties een nieuwe relatie toegevoegd wordt, geeft deze opslaglocatie aan waar deze nieuwe relatie in Genkgo Organisatie opgeslagen wordt. Deze opslaglocatie is dus gekoppeld aan een map in Genkgo Organisatie, dit kan bijvoorbeeld een map ‘Relaties’ zijn.

Navigeer in de Acquisitieboom naar ‘Instellingen’. Vervolgens klikt u op ‘Wijzigen’ in de menubalk. Typ in het veld ‘Opslagplek in organisatie’ de naam van de map waar de nieuw aangemaakte relaties opgeslagen moeten worden. Binnen enkele seconden verschijnt er een lijst met suggesties. Selecteer hier de juiste map. Vervolgens klikt u op ‘opslaan’.

Nu kunt u aan de slag met de Acquisitie Applicatie.