Logs bekijken

In het tabblad ‘Logs’ vindt u een overzicht van de contactmomenten met alle relaties die als prospect aan dit project zijn toegevoegd. U kunt per contactmoment zien om welke relatie het gaat, op welke datum en welk tijdstip het contactmoment is toegevoegd, op welke manier er contact is geweest en met wie. Ook kunt u hier zien wie van uw organisatie het contactmoment heeft toegevoegd.

Logs exporteren

Het is mogelijk om alle contactmomenten in één keer te exporteren. Dit doet u met de knop ‘Exporteren’. Achter ‘Type’ kunt u het bestandstype selecteren. U heeft keuze uit:

• Excel (XLSX)
  • Excel XP (XLS)
  • Libre/Open Office (ODS)
  • CSV

Klik vervolgens op ‘exporteren’ om te bevestigen. Het document wordt nu gedownload.