Werken met de Genkgo Communicatieboom

De Communicatieboom bestaat uit drie onderdelen: Versturen, Verzonden en Instellingen.

Onder ‘Versturen’ kunt u een nieuw bericht aanmaken (e-mail, SMS of brief), ziet u de opgeslagen concepten en ziet u berichten die klaar staan voor verzending in de outbox. Bij ‘Bezig met versturen’ ziet u welke berichten op dat moment verzonden worden. Alle verwijderde berichten ziet u in de prullenbak.

Onder ‘Verzonden’ kunt u alle verzonden e-mails, SMSjes en brieven bekijken.

Bij ‘Instellingen’ kunt u abonnementen beheren, e-mail instellingen aanpassen (zoals sjablonen), afzender namen toevoegen voor SMS berichten en sjablonen voor brieven instellen.