SMS instellingen

Bij 'SMS instellingen' kunt u afzender namen toevoegen. Deze afzender namen kunnen gekozen worden tijdens het aanmaken van een SMS bericht.

Afzender naam toevoegen

Om een nieuwe afzender naam toe te voegen drukt u op ‘Afzendernaam toevoegen’. Vul vervolgens de afzender naam in. Deze dient minimaal 5 karakters van de naam van uw organisatie te bevatten en deze mag maximaal 11 karakters lang zijn.

Druk op ‘opslaan’ om te bevestigen. Alle aangemaakte afzender namen worden weergegeven in een tabel.

Afzender naam verwijderen

Druk op het rode bolletje met witte streep achter de afzender naam die u wilt verwijderen. Druk op ‘verwijderen’ om te bevestigen, of op ‘Terug’ om te annuleren.