Stap 1: Eigenschappen

Als u met Genkgo Communicatie een sms verstuurt, dient u bij Stap 1 de eigenschappen van de sms in te voeren.

Hoe geef ik de eigenschappen aan van een bericht?

1. Onder ‘Eigenschappen’ vult u bij ‘Afzender’ de gewenste afzender in. Deze afzenders heeft u reeds aangemaakt bij ‘Instellingen > SMS’.
  2. Geef een ‘Onderwerp’ in. Dit onderwerp wordt niet vermeld in het bericht, maar dient ertoe een bericht terug te kunnen vinden of te herkennen.
  3. Geef de gewenste verzend datum en tijd op bij ‘Versturen op’. Indien deze tijd in het verleden staat, wordt de SMS direct verzonden na afronding van stap 5.
  4. Onder ‘Bezorging’ kunt u bij ‘Abonnementen’ het gewenste abonnement selecteren. Om een SMS te kunnen bezorgen, dient degene naar wie de SMS wordt verstuurd (begunstigde) aangemeld te zijn voor het abonnement.
  5. Druk op ‘volgende’ om verder te gaan met het opstellen van de SMS.

U heeft stap 1 afgerond. De SMS wordt geplaatst in de Concepten map. Deze instellingen kunt u wijzigen totdat uit bij stap 5 ervoor heeft gekozen de SMS definitief te versturen.