E-mail automatisch doorsturen

U kunt uw ontvangen e-mail automatisch laten doorsturen naar een ander e-mailadres. Handig als u tijdelijk afwezig bent en wilt dat een collega de mail ontvangt.

Het instellen van doorsturen kunt u als volgt instellen:

1. Ga naar de webmail via mail.genkgo.net;
  2. Inloggen met het bij u bekende e-mailadres en wachtwoord;
  3. Ga naar het hoofdonderdeel Settings (links in het menu);
  4. Kies aan de linkerzijde voor Forward;
  5. Stel het adres in waarnaar u de e-mail wil doorsturen bij het veld Adres. U kunt ook meerdere adressen instellen, gescheiden met een komma;
  6. Klik op Save.

Het adres zal nu alle mail doorsturen.