Out of office e-mail bericht

Een out-of-office bericht is een e-mail die automatisch wordt verstuurd naar de afzender van binnengekomen e-mail. Dit is heel handig als u een paar dagen afwezig bent en de mensen die u een e-mail sturen daar van op de hoogte wilt stellen. Wilt u van tevoren een out of office bericht instellen voor een vastgestelde periode, bijvoorbeeld een vakantie? Gebruik dan het vakantiebericht.

Het instellen van een out of office bericht gaat als volgt:

1. Ga naar de webmail via mail.genkgo.net;
  2. Inloggen met het bij u bekende e-mailadres en wachtwoord;
  3. Ga naar het hoofdonderdeel Settings (links in het menu);
  4. Kies aan de linkerzijde voor Out of office;
  5. Activeer de optie Activate out of office;
  6. Stel het bericht dat u automatisch wilt laten verzenden;
  7. Klik op Save.

Het bericht is nu ingesteld.