Applicatie — Evenementen

Let op! Deze pagina's gaan over de aparte applicatie 'Evenementen' voor professioneel evenement beheer. Als u op zoek bent naar de module in de applicatie 'Website', klik dan hier.

Op ons YouTube kanaal vindt u uitlegvideo's over de Evenementen applicatie.

Over Genkgo Evenementen

In Genkgo Evenementen kunt u aan de slag om uw evenement management naar een hoger niveau te tillen, voor zowel complexe als simpele evenementen. Deze applicatie maakt het mogelijk om evenementen te beheren, alles tot in de details goed in te stellen en inzicht te geven in uw inschrijvingen en resultaten. Het is zelfs mogelijk om evenementen inhoudelijk te organiseren door middel van de Programma module.

Hoe is Genkgo Evenementen ingericht?

U bereikt Genkgo Evenementen door nadat u bent ingelogd op het Genkgo Dashboard in het hoofdmenu te drukken op Evenementen. Daar vindt u de Evenementenboom.

De Evenementenboom

De applicatie gebruikt een dynamische boom. Dit houdt in dat de boom verandert aan de hand van het onderdeel dat is geselecteerd. Bij het navigeren naar de Evenementen applicatie krijgt u de volgende boom te zien:

Evenementen

Dit onderdeel bevat de daadwerkelijke evenementen die worden georganiseerd. Door te klikken op dit onderdeel krijgt u een overzicht van alle evenemten in de applicatie. Vanuit dit overzicht kunt u evenementen bekijken, aanmaken en configureren. U kunt in dit artikel meer lezen over het overzicht van evenementen.

Tags

In dit onderdeel kunt u tags aanmaken, bekijken en bewerken. Tags kunnen aan evenementen worden gekoppeld. Het is ook mogelijk om tags toe te voegen via een evenement zelf. Lees hier hoe u dit kunt doen.

Deelnemers

Dit onderdeel geeft een algemeen overzicht van deelnemers van alle evenementen. Dit overzicht bestaat uit twee tabbladen: ‘Algemeen’ en ‘Tags’.

In het tabbald ‘Algemeen’ bevindt zich een tabel met daarin gegevens omtrent tickets, annuleringen en opkomst per deelnemer. Wanneer u op de naam van een deelnemer klikt, krijgt u een overzicht te zien van alle evenementen waar de deelnemer zich voor heeft aangemeld.

Het tabblad ‘Tags’ geeft een overzicht van deelnemers per tag. In het tabblad worden de namen van deelnemers weergegeven en het aantal tickets die in het bezit van de deelnemer zijn per tag.

Facturatie

In dit onderdeel krijgt u een overzicht te zien van de laatste facturen met betrekking tot de Evenementen Applicatie en kunt u de facturen inzien en exporteren. Wanneer er een koppeling met de Financiele applicatie bestaat, geeft het tabblad ‘Koppeling Financieel’ een overzicht van de facturen gekoppeld met de financiele applicatie.

Betaalmethodes

Dit onderdeel bevat een overzicht van de verschillende beschikbare betaalmethodes. Wanneer u op een specifieke betaalmethode klikt, ziet u welke bestellingen/facturen middels deze methode betaald zijn.

Statistieken

In het onderdeel ‘Statistieken’ kunt u meer inzicht krijgen in de verkoop van tickets en opkomst van deelnemers in het algemeen. Door in de legenda op de verschillden items te klikken kunt u deze weghalen uit of terugzetten in de grafiek.

Instellingen

In dit onderdeel kunnen de instellingen voor de Evenementen Applicatie worden gemaakt. Dit onderdeel bevat verschillende tabbladen, afhankelijk van de modules die beschikbaar zijn. Hier vindt u een uitgebreide uitleg van de instellingen die gemaakt kunnen worden.