Abstract types instellen

Voordat u begint te werken met de Abstract module, moeten er enkele instellingen worden gemaakt. Hiervoor gaat u naar de algemene instellingen van de Evenementen Applicatie en klikt u op het tabblad ‘Abstract types’. Met de Abstracts module kunt u stukken laten indienen, maar dit hoeven niet altijd abstracts te zijn. In dit tabblad kunt u instellen welke types stukken er mogen worden ingediend.

Klik op ‘Toevoegen’ om een type toe te voegen. Vul vervolgens de naam van het type in, bijv. ‘Case report’. Onder ‘Structuur inhoud’ kunt u de structuur van de inhoud specificeren. Vul bijvoorbeeld de verplichtje kopjes in (bijv. inleiding, methode, resultaten, conclusie). Onder ‘Uitleg bij invoer door gebruiker’ kunt u instructies schrijven voor het indienen. Deze instructies worden getoond wanneer een gebruiker de inhoud van het stuk invult.

Klik op ‘opslaan’ om het abstract type op te slaan. Alle aangemaakte abstract types worden getoond in het overzicht van het tabblad ‘Abstract types’. U kunt types verwijderen door op  te klikken.