Abstracts inplannen bij activiteiten

U kunt abstracts inplannen bij activiteiten op twee manieren.

De eerste manier waarop u dit kunt doen is door op de titel van het ingediende abstract te klikken, en vervolgens achter ‘Besproken bij activiteit’ een activiteit uit de Programma module te selecteren. Klik op ‘opslaan’ om te bevestigen.

De tweede manier waarop u dit kunt doen is door te gaan naar ‘Activiteiten’ in de Programma module. Daar klikt u op  achter de activiteit waarbij u een abstract(s) wilt inplannen. Selecteer vervolgens onder ‘Abstracts koppelen’ in het uitklapmenu de gewenste abstracts. Klik op ‘opslaan’ om te bevestigen.