Thema’s

Tijdens uw evenement moeten de abstract presentaties waarschijnlijk gaan over onderwerpen gerelateerd aan één of meerdere thema’s. Bij het indienen van een abstract moet altijd worden gekozen onder welk thema het abstract valt. De mogelijke thema’s kunnen worden ingesteld onder ‘Thema’s’.

Wanneer u op ‘Thema’s’ klikt, krijgt u een overzicht te zien van de ingestelde thema’s. De tabel weergeeft de naam van het thema, het aantal beoordelaars die abstracts met dit thema gaan beoordelen, het aantal abstracts met dit thema, de abstract types die onder dit thema mogen worden ingediend (ingesteld in de algemene instellingen van de Evenementen Applicatie), de indieningsperiode en de beoordelingsperiode. Door op  te klikken kunt u het thema verwijderen.

Thema toevoegen

Klik op ‘Toevoegen’ in de menubalk.

• Vul de Naam van het thema in.
  • Vink ‘Anonieme beoordeling’ aan wanneer de namen van auteurs niet zichtbaar dienen te zijn tijdens het beoordelen van de abstracts onder dit thema.
  • Vul een maximum aantal woorden in dat mag worden gebruikt voor de inhoud van het abstract.
  • Selecteer de toegestande types voor dit thema. De types zijn ingesteld in de algemene instellingen van de Evenementen applicatie.
  • Vul de begin- en einddatum van de indieningsperiode in. Dit is de periode waarin abstracts onder dit thema mogen worden ingediend.
  • Vul de begin-en einddatum van de beoordelingsperiode in. Dit is de periode waarin de abstracts onder dit thema moeten worden beoordeeld.

Klik op ‘opslaan’ ter bevestiging. Het thema staat nu in het overzicht van thema’s.