Scannen

Tickets kunnen bij binnenkomst en bij vertrek worden gescand. U kunt tickets scannen met verschillende apparaten. Daarnaast heeft het systeem de mogelijkheid om handmatig tickets te scannen. Het is aan te raden om een van de geteste apparaten te gebruiken voor het inscannen van veel tickets. Wanneer u één of enkele tickets wilt inscannen, kunt u dit gemakkelijk handmatig doen.

Scannen met apparaten

Klik op de knop ‘Start scanner’ in de menubalk. Er verschijnt een nieuw scherm. Selecteer eerst wat u precies wilt scannen. Heeft u de programma module in uw pakket, dan kunt u hier kiezen tussen ticketopties, programma’s en ingeroosterde activiteiten. Heeft u geen programma module, dan scant u altijd ticket opties. Achter ‘Type’ kiest u of u binnenkomst of vertrek wilt scannen. Daarna vinkt u aan welke ticketopties, programma’s of activiteiten u precies gaat inscannen. Klik dan op ‘start scannen’.

Scannen met mobiel apparaat
Er verschijnt nu een nieuw scherm met daarop een QR code. Deze is bedoeld voor het scannen met een mobiel apparaat. Scan de QR code met het mobiele apparaat. De telefoon zal de browser openen in de scanomgeving. U hoeft niet in te loggen. U kunt direct beginnen met scannen.

Scannen met USB scanner of webcam
Wanneer u wilt scannen met een USB QR code scanner, scan dan niet de QR code, maar klik bovenaan op de link ‘start het scannen direct hier’. Een nieuw scherm verschijnt. U kunt direct beginnen met scannen.

Handmatig scannen

Klik op de knop ‘Handmatig aanwezigheid’. Er verschijnt een nieuw scherm. Selecteer eerst wat u precies wilt scannen. Heeft u de programma module in uw pakket, dan kunt u hier kiezen tussen ticketopties, programma’s en ingeroosterde activiteiten. Heeft u geen programma module, dan scant u altijd ticket opties. Daarna vinkt u aan welke ticketopties, programma’s of activiteiten u precies gaat inscannen. Klik dan op ‘starten’.

Nu verschijnt er een overzicht met alle deelnemers van het gekozen onderdeel. De tabel weergeeft de naam van de deelnemer, of de deelnemer aanwezig is en of de deelnemer vertrokken is. Om aan te geven dat een deelnemer is binnengekomen klikt u op ‘Nee, niet aanwezig’ in de kolom ‘Aanwezig’. Dit zal direct veranderen in ‘Ja, aanwezig’. Wilt u de actie terugdraaien, dan klikt u op ‘Ja, aanwezig’.

Om aan te geven dat een deelnemer is vertrokken klikt u op ‘Nee, niet vertrokken’ in de kolom ‘Vertrokken’. Dit zal direct veranderen in ‘Ja, vertrokken’. Wilt u de actie terugdraaien, dan klikt u op ‘Ja, vertrokken’.

Met welke apparaten kan ik scannen?

Het scannen van de tickets is getest op een aantal apparaten.

Scannen via Android telefoon

Het is mogelijk om tickets te scannen in Chrome (recente versie) via Android telefoons. Hoe nieuwer het toestel is, hoe sneller het scannen zal gaan. In het geval van een klein tot middelgroot evenement, wordt deze optie aangeraden.

Indien er in het donker gescand wordt, zorg dan voor een licht bron, bijvoorbeeld een zaklampje.

Scannen via iOS telefoon

Sinds iOS versie 11 is het mogelijk om met een iPhone of iPad tickets te scannen in Safari. Indien er in het donker gescand wordt, zorg dan voor een licht bron, bijvoorbeeld een zaklampje.

Scannen via USB QR code scanner

De snelste manier om tickets te scannen is door middel van een barcode scanner met USB aansluiting. Deze scanners kunnen voor een klein bedrag worden gehuurd. De scanner wordt aangesloten op een laptop, waarna er via de webbrowser gescand wordt. In het geval van evenementen met veel deelnemer wordt deze optie aangeraden.

Scannen via webcam

Een andere optie is om tickets te scannen met een behulp van een webcam. Hiervoor kan een losse webcam gebruikt worden, maar ook een ingebouwde webcam. Een losse webcam zal (iets) sneller scannen dan een ingebouwde. De snelheid van scannen met een webcam is te vergelijken met de snelheid van scannen met een telefoon.