Een nieuw congres aanmaken

Om een nieuw congres aan te maken, ga met de cursor op de overzichtspagina in de menubalk op de knop ‘Nieuw’ staan. Er verschijnen verschillende opties. Druk op ‘Nieuw congres’. Vervolgens krijgt u een scherm te zien waarop een aantal velden ingevuld moeten worden:

• Titel Vul hier de naam/titel van het evenement in.
  • Organisator — Selecteer hier de organisator van het evenement.
  • Invoertaal — Selecteer de taal van het evenement zodat deze op de website bij de juiste taal wordt ingevoerd. Het is mogelijk om later vertalingen in te stellen zodat het evenement meertalig op de website komt te staan.

Klik op 'opslaan' om te bevestigen. Het congres is nu toegevoegd aan het overzicht van evenementen in het hoofdgedeelte.