2. Begunstigden

In de tweede stap selecteert u de personen aan wie u een factuur wilt sturen: de begunstigden. U kunt mappen en groepen uit de Organisatieboom selecteren. Klik op het plus-teken vóór een map om deze uit te klappen.

Selecteer de map of groep aan wie u facturen wilt versturen. Voor alle relaties die in deze map staan zal een factuur worden aangemaakt. Dat betekent dat voor personen in de map of groep waarvoor geen relatieprofiel in de Financiële Applicatie bestaat, geen factuur zal worden aangemaakt.

Lees hier meer over relaties. Hier kunt u lezen hoe u ervoor zorgt dat Organisatieobjecten worden gesynchroniseerd met de Financiële Applicatie.

Klik op ‘opslaan’. U gaat door naar stap 3: Factuur.