4. Voorbeeld

In deze stap kunt u de voorbeelden van de facturen bekijken. Hier kunt u controleren of alle gegevens correct zijn ingevuld en verwerkt.

Links van het scherm ziet u de lijst met personen aan wie facturen worden verzonden. Daarboven staat aangegeven hoeveel facturen er in totaal zijn aangemaakt. U kunt per persoon de factuur bekijken. Klik daarvoor op de naam van de persoon.

Personen voor wie automatische incasso van toepassing is, hebben het icoon  vóór hun naam staan.

Indien u bij stap 1 heeft gekozen voor betalen in termijnen, wordt op de factuur van de persoon een extra pagina toegevoegd. Hierop staan de termijnen vermeld met de bijbehorende incassodatum en bedragen.

Als u de groepsfactuur nog wilt aanpassen naar aanleiding van het voorbeeld kan dat uiteraard. Navigeer dan terug naar bijvoorbeeld 1. Eigenschappen. Is het voorbeeld goed en wilt u gaan verzenden? Klik dan bovenaan op stap 5: Verwerken.