Verzonden groepsfacturen

In ‘Verzonden’ kunt u de verzonden groepsfacturen vinden.

Let op: de individuele facturen die onder een groepsfactuur vallen kunt u terugvinden in het onderdeel ‘Facturatie’ onder ‘Verzonden’.

Klik op een groepsfactuur die u wilt bekijken. U ziet een scherm met twee tabbladen: Eigenschappen en Facturen. In het tabblad ‘Eigenschappen’ vindt u de gegevens die zijn ingevuld in stap 1: Eigenschappen. In het tabblad ‘Facturen’ vindt u een overzicht van alle individuele facturen die onder de groepsfactuur vallen. U kunt een individuele factuur bekijken door op het factuurnummer te klikken. Verder kunt u een aantal handelingen uitvoeren met de knoppen in de menubalk:

Facturen downloaden

• Download PDF – download alle facturen in PDF formaat.
  • Download niet verzonden – download alleen de facturen die niet zijn verzonden in PDF formaat.
  • U kunt ook losse facturen downloaden met  aan de rechterzijde van de factuur in het overzicht.

Facturen markeren

• Betaald markeren – Markeer alle facturen van de groepsfactuur als betaald.
  • Niet betaald markeren – Markeer alle facturen van de groepsfactuur als niet betaald.

Statistieken

Klik op ‘Statistieken’ om statistische informatie over de groepsfactuur te bekijken. De statistieken bevattten het gefactureerde totaalbedrag en het bedrag dat geïnd moet worden per automatische incasso. Verder kunt u zien hoeveel er in totaal gefactureerd is per ingestelde factuurregel.