Concepten bekijken en wijzigen

Deze handeling kan worden uitgevoerd in het onderdeel ‘Concepten’.

Wanneer u een nieuwe factuur maakt, kunt u deze opslaan na het invullen van de eigenschappen (stap 1). De factuur wordt op dat moment opgeslagen in de conceptenmap totdat u deze verstuurt.

Het onderdeel ‘Concepten’ geeft een overzicht van alle concepten. In het overzicht wordt het onderwerp van de factuur, de relatie aan wie de factuur gericht is, en het bedrag inclusief en exclusief btw getoond.

U kunt het concept bekijken door op het onderwerp van de factuur te klikken. U komt op het scherm met stap 1: Eigenschappen. U kunt nu verder met het configureren van de factuur.

Een concept verwijderen

Om een concept te verwijderen, klikt u in het overzicht van de conceptenmap op  aan de rechterzijde van de betreffende factuur. Klik vervolgens op ‘Ja, ik wil deze factuur verwijderen’ om te bevestigen of op ‘Terug’ om te annuleren.