Voordat u begint

Voordat u begint met het configureren van de Financiële Applicatie is het van belang om de volgende zaken te controleren:

1. Uw inlogaccount voor de Admin heeft de juiste rechten voor (ten minste) het bekijken, wijzigen en verwijderen in de Financiële Applicatie;
  2. De gegevens van leden (en anderen die u in de toekomst wilt gaan factureren) in de Organisatie Applicatie zijn compleet. Wanneer u van plan bent om Automatische Incasso te gaan gebruiken, dienen er bepaalde velden in de Organisatie aanwezig te zijn. In het artikel incassomachtiging kunt u lezen welke velden u nodig hebt.
  3. U heeft een uurtje de tijd om de omgeving te configureren.

Introductie

De Financiële Applicatie is opgezet om het versturen van facturen makkelijker te maken. Het biedt een aantal handigheden die er voor zorgen dat u minder tijd kwijt bent aan repeterende taken. Een financiële administratie voeren blijft echter een zorgvuldig werkje. Het begint bij de juiste instellingen. In dit onderdeel staat uitgegelegd hoe u de Financiële applicatie zó configureert dat u hier later profijt van heeft.

Genkgo heeft alvast een aantal basisinstellingen voor u in orde gemaakt. Deze zult u tegenkomen wanneer u de instellingen doorloopt. De reeds gemaakte instellingen zijn echter allemaal naar uw specifieke wensen aan te passen.