Structuur van de applicatie

U kunt de Financiële Applicatie vinden in het hoofdmenu van uw Admin. Deze kunt u herkennen aan het koffertje met het valutateken. Wanneer u de applicatie opent, krijgt u eerst een scherm te zien met de titel ‘Kies uw administratie’. Alle administraties die u bijhoudt, zijn te vinden op dit scherm. In de meeste gevallen zal dat één administratie zijn. Klik op de administratie.

De Financiële boom

U komt dan in het hoofdgedeelte van de administratie terecht. Aan de linkerzijde van het scherm zal de Financiële boom verschijnen. De Financiële boom is het menu van de administratie. Deze ziet eruit als volgt:

Hoofdgedeelte

In het hoofdgedeelte vindt u een overzicht van de belangrijkse onderdelen van uw administratie. De volgende zaken zijn hier te zien:

• Laatste synchronisatie – Hier kunt u zien hoeveel tijd er is verstreken sinds de informatie van relaties voor het laatst is gesynchroniseerd met de Organisatie Applicatie. Lees voor meer informatie het artikel Relaties.
  • Te laat betaalde facturen – Dit geeft u direct inzage in de facturen waarvan de betalingstermijn is verstreken. Door te klikken op 'bekijk deze facturen' kunt u direct doorgaan naar het juiste scherm.